DEKO agency
Beursdagen 2018

TrendZ  Gorinchem Nederland 14 Jan 2018 t/m 16 Jan 2018  J.105 

Show Up Vijfhuizen Nederland 04 Feb 2018 05 Feb 2018  D 225

TrendZ  Gorinchem Nederland 26 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018  ?  

Show Up  Vijfhuizen Nederland 02 Sep 2018 03 Sep 2018  ?

 

 

PRIVACYVERKLARING

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Deko Agency kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Deko Agency, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Deko Agency verstrekt. Deko Agency kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM DEKO AGENCY GEGEVENS NODIG HEEFT

Deko Agency verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Deko Agency uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG DEKO AGENCY GEGEVENS BEWAART

Deko Agency bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. 

DELEN MET ANDEREN

Deko Agency verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Deko Agency worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deko Agency gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Deko Agency maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Deko Agency bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Deko Agency te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Deko Agency heeft hier geen invloed op.

Deko Agency heeft Google geen toestemming gegeven om via Deko Agency verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en Deko Agency zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Deko Agency neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

 Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Deko Agency op via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 

DEKO Agency - Doctor Willem Dreesweg 86, 1188 KR, Amstelveen

IBAN: NL73ABNA0436388278. BIC ABNANL2A.

mobiel: +31(0)6 22 51 04 08

Kamer van Koophandelnummer: Amsterdam 644.90.564                                                                                

BTW .Nr. NL855688415B01

www.dekoagency.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken