DEKO agency

Een kado........ voor iedereen

 

DEKO Agency vertegenwoordigt in Nederland Capventure, Bergers , Kitsch Kitchen en Waterquest.

Capventure

Is een innovatief Nederlands ontwerpburo en groothandel. Capventure is de bedenker van de volgende vier merken: Puhlmann, Cabanaz, The Zoo en Zuperzozial. 

Deze merken worden in meer dan 25 landen wereldwijd succesvol verkocht. De producten zijn verkrijgbaar in cadeaushops warenhuizen, woon-en keukenwinkels en webshops. Het ontwerpen en uitbrengen van trendy en functionele gifts voor een breed publiek zien zei als een missie.

Kort gezegd betaalbare must-have voor iedereen. 

Waterquest
heeft een collectie vol kleuren en inspirerende artikelen waarmee u uw huis kunt versieren. Waterquest heeft een zwak voor de retro-style, oude fashion items in een modern design, en veel humoristische producten.

Waterquest biedt een ruime collectie  welke zij zelf hebben ontworpen zoals; retro lampen, opbergdozen, tijdschriften ophanghouders, koektrommels, naaidozen, locker- en sleutelkasten, dekens etc.

Verder heeft Waterquest een grote collectie van opwindbare robots en speelgoed en retro speelgoed in hout en andere materialen.

Wilt u meer informatie over de collecties en/of mogelijkheden, een vrijblijvend gesprek of een bezoek van een vertegenwoordiger, neem dan contact op met:

Edwin Kimmel
Mobiel: 06 2251 04 08
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

 

Capventure

waterquest